Szállítási információk

Személyes átvétel:
Átvevőpont Dunaharasztin, kizárólag egyeztetett időpontban (nem üzlet!)
Fizetési mód: előre utalás  / helyszínen készpénzben
– ingyenes
Akkor válassza, amennyiben rendelését Dunaharasztin kívánja átvenni!
Az átvétel időpontját telefonon, vagy e-mail-en előre egyeztetni szükséges, mivel a címen üzlet nem található.
A helyszínen kizárólag készpénzzel lehet fizetni (bankkártyás fizetésre nincs lehetőség).

Futárszolgálat:
GLS:

Házhozszállítás – szállítási idő a csomag átadását követően, 1-2 munkanap
Fizetési mód:
előre utalás: banki átutalás
– 1790,- forint
utánvét (csak telefonos egyeztetést követően): átvételkor a futárnál készpénzben, vagy bankkártyával
– 2290,-
A leggyorsabb szállítási mód. A rendelés összekészítése után, a futárnak történő átadást követően, többnyire másnap érkezik a csomag a megadott címre. Ünnepek előtt, vagy egyéb túlterheltség esetén a határidő változhat!
A GLS a kiszállítás napján SMS értesítést küld az átadás várható időpontjáról (3 órás idősáv). Az üzenet tartalmazza a futár telefonszámát, melyen az átadás idejéről, vagy akár a helyszínéről is tud egyeztetni. Utánvétes fizetés esetén +500,- forint a kezelési költség!

Csomagpont – szállítási idő a csomag átadását követően, 1-2 munkanap
Fizetési mód:
előre utalás: banki átutalás
– 1790,- forint
utánvét (csak telefonos egyeztetést követően): átvételkor a kiválasztott csomagponton készpénzben, vagy bankkártyával az átvevőpont tájékoztatása szerint.
– 2290,-
A leggyorsabb szállítási mód. A rendelés összekészítése után, a futárnak történő átadást követően, többnyire másnap érkezik a csomag a kiválasztott csomagpontra. Ünnepek előtt, vagy egyéb túlterheltség esetén a határidő változhat!
A GLS a csomagpontra érkezést követően SMS értesítést küld az átvétel lehetőségéről. Utánvét esetén a csomagponton történő fizetés lehetőségéről (készpénz, vagy bankkártya) az átvevőpont ad tájékoztatást. A nyitva-tartásról szintén érdemes tájékozódni. Utánvétes fizetés esetén +500,- forint a kezelési költség!

Foxpost:
Házhozszállítás – szállítási idő a csomag átadását követően, akár 4-5 munkanap
Fizetési mód:
előre utalás: banki átutalás
– 1500,- forint
utánvét (csak telefonos egyeztetést követően): átvételkor a futárnál készpénzben, vagy bankkártyával
– 2000,-
A rendelés összekészítése után, a futárszolgálatnak történő átadást követően, 4-5 munkanap alatt érkezik a csomag a megadott címre. Ünnepek előtt, vagy egyéb túlterheltség esetén a határidő változhat! A kiszállítást megelőzően a Foxpost SMS és email értesítést küld a futár érkezési időpontjáról. Az email-ben található webes elérési helyen módosítani lehet a kiszállítás napját és a kiszállítási címet is, amennyiben a házhozszállító partner által javasolt időpont nem megfelelő a címzett részére vagy más címen szeretné átvenni a csomagot. Az utánvét összegét, házhozszállítás esetén a futárnál készpénzzel vagy bankkártyával tudja fizetni.
Foxpost házhozszállításnál, törékeny árukra (pl. bögre) nem tudunk felelősséget vállalni, csak 700,- forint (Törékeny áru kezelés) befizetése esetén! Utánvétes fizetés esetén +500,- forint a kezelési költség!

Csomagautomata – szállítási idő a csomag átadását követően, 2-3 munkanap
Fizetési mód:
előre utalás: banki átutalás
– 900,- forint
utánvét (csak telefonos egyeztetést követően): átvételkor a kiválasztott csomagautomatánál kizárólag bankkártyával lehetséges.
– 1400,-
A rendelés összekészítése után, a futárszolgálatnak történő átadást követően, 2-3 munkanap alatt érkezik a csomag a kiválasztott automatába. Ünnepek előtt, vagy egyéb túlterheltség esetén a határidő változhat! Ha a csomag megérkezett az átvételi csomagautomatába, a Foxpost SMS-ben küld értesítést. Az üzenetben elküldött egyedi, csak a címzett által ismert nyitókóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját. Az sms tartalmazza a pontos átvételi határidőt (nap, óra, perc), ameddig a csomag átvehető az automatából. Az utánvét összegét az automatánál, kizárólag bankkártyával tudja fizetni. Utánvétes fizetés esetén +500,- forint a kezelési költség!

Posta (ajánlott levél):
A csomag ajánlott levélként érkezik a postaládába – szállítási idő a levél feladását követően, 2-3 munkanap
Fizetési mód:
kizárólag előre utalás: banki átutalás. Utánvétes fizetésre nincs lehetőség!
– 990,- forint
Ezt a szállítási módot, akkor érdemes választani, ha kisebb terméket rendel, mint például: matrica, felvarró, hűtőmágnes, body, kulcstartó, vagy maximum1db póló.
A csomag maximális mérete: A4-es boríték, 24mm vastagságban!
Az ajánlott levéllel történő szállítás esetén, kizárólag előre utalásos fizetés lehetséges, mivel ez esetben egy boríték kerül a postaládába és nincs közvetlen kapcsolat a szállítóval, aki a postás, így a pénz visszajuttatása nem megoldható. A csomag a postaládába fog érkezni!

A szállítási határidők, ünnepek előtt, vagy a futárcégek egyéb túlterheltsége esetén változhatnak!
A fenti árak tájékoztató jellegűek, egyedi igények, nagyobb mennyiségek, nagyobb súly esetén eltérhetnek.

Szállítással kapcsolatos káresemények:

Küldemény, csomag átvételi tájékoztató.

Ha a futár láthatóan sérült (benyomódott vagy kiszakadt) csomagot kézbesít, akkor a hibát azonnal jelenteni kell a az alábbiak szerint:
1. A futártól kérni kell jegyzőkönyv felvételét, majd fotót kell készíteni a sérült csomagról.
2. Ha a vásárló a sérülést később vette észre (a csomag tartalma károsodott), akkor az átvétel időpontjától számított 3 munkanapon belül jelenteni kell a problémát a Posta/Foxpost/GLS ügyfélszolgálatának, illetve a Nimród Ruházat felé.
Az eredeti csomagolást meg kell tartani!
Törékeny áruk (pl. bögre) szállítására nem minden esetben tudunk felelősséget vállalni!

Utánvétes csomagküldést csak telefonos egyeztetést követően tudunk teljesíteni!
Utánvétes fizetés esetén +500,- forint a kezelési költség!

0
    0
    Kosár